Mindfulness Vervolgtraining ‘Time to ACT!’


Mindfulness & ACT in een vervolgtraining

Deze 6-weekse Mindfulness vervolgtraining is toegankelijk voor mensen die een 8-weekse Mindfulness basistraining mindfulness MBSR e/o MBCT hebben gevolgd. De basistraining mag je ook bij een ander trainingsinstituut hebben gevolgd.

Het bevat verdieping in Mindfulness en Bewuste Waardevolle Actie oefeningen om Psychologische Flexibiliteit te bereiken.

Mindfulness Vervolgtraining ACT Amsterdam Amstelveen AikiContactDe ACT is een waardevolle aanvulling op de mindfulness training. Daar waar mindfulness zich vooral richt op ‘acceptatie’ en ‘zijn’, richt ACT zich ook op het ontwikkelen van een innerlijk kompas in je leven.

Daarnaast biedt de ACT veel oefeningen die zich specifiek richten op de omgang met je verstand. ACT helpt nog meer balans te brengen tussen je verstand en je hart.

De ACT is een training die evenals de mindfulness gebaseerd is op een wetenschappelijk onderzochte behandelmethode voor psychische klachten.

Meer over ACT...

 

Kijk eens naar de volgende stellingen:

  • Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan.
  • Stel dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je angsten niet meer aan hoeft te gaan.
  • Stel dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet.
  • Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?


Vervolgtraining ‘Time to ACT!’  Mindfulness vervolgtraining ACT Amsterdam AikiContact – online met persoonlijke begeleiding

Data: volgen begin 2023. Als je op de hoogte wilt blijven laat het mij weten.
Tijd: 19:00 – 21:00
Maximaal aantal deelnemers: 8

Aanmelding bij voorkeur 1 week vooraf aan de startdatum doorgeven, i.v.m. voorafgaand inleesmateriaal en oriëntatievragen. Werkmateriaal ACT van SeeTrue.

Kosten: € 270, inclusief werkmateriaal en btw

Deze training wordt door veel verzekeraars vergoed.

NB. Herhaling van de training is voor 2 personen mogelijk: 50% korting.

Achtergrond trainer: Carolina van Haperen

AANMELDEN

 


 

Je kan ook de gehele ACT basistraining van 8 weken volgen. Deze geef ik alleen individueel. Zie verder…

 


Terug naar homepage