Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Mindfulness Vervolg met ACT – Online 6 sessies | € 270

18 mei @ 19:30 - 21:30

€270
ACT training online Amsterdam Amstelveen AikiContact

Mindfulness Vervolgtraining ‘Time to ACT!’

Deze 6-delige vervolgtraining is toegankelijk voor mensen die een 8-weekse basistraining mindfulness MBSR e/o MBCT hebben gevolgd. De Mindfulness basistraining mag je ook bij een ander trainingsinstituut hebben gevolgd.

Het bevat verdieping in Mindfulness en Bewuste Waardevolle Actie oefeningen.

ACT Amsterdam Amstelveen AikiContactDe ACT is een waardevolle aanvulling op de mindfulness training. Daar waar mindfulness zich vooral richt op ‘acceptatie’ en ‘zijn’, richt ACT zich ook op het ontwikkelen van een innerlijk kompas in je leven.

Hoe maak je keuzes in je leven?
Waar wil je heen met je leven?

Daarnaast biedt de ACT veel oefeningen die zich specifiek richten op de omgang met je verstand. ACT helpt nog meer balans te brengen tussen je verstand en je hart.

De ACT is een training die evenals de mindfulness gebaseerd is op een wetenschappelijk onderzochte behandelmethode voor psychische klachten.

Meer over ACT...

 

Kijk eens naar de volgende stellingen:

 • Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan.
 • Stel dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je angsten niet meer aan hoeft te gaan.
 • Stel dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet.
 • Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?

Data online training:

 • start: dinsdag 18 mei 2021 (19:30-21:30)
  Overige data zijn: 25 mei, 8, 15, 29 juni, 6 juli 2021.

  De Online training wordt met Zoom gegeven, met extra beveiligde inlogwijzen. Zoom is een hele makkelijke manier om via internet-video training te volgen.
  Elke week krijg je een nieuwe code die alleen aan de deelnemers bekend zijn. Ik help je met het gebruik van Zoom als dat nodig is.
  Het werkmateriaal stuur ik je per post.

Locatie

Online