Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness Vervolgtraining Time to ACT – Online

6 oktober @ 19:00 - 24 november @ 21:00

€270
ACT onderwerpen Amsterdam

Mindfulness Vervolgtraining ‘Time to ACT!’ – online

Het is tijd voor psychologische flexibiliteit!
Deze 6-delige vervolgtraining is toegankelijk voor mensen die een 8-weekse basistraining mindfulness hebben gevolgd.
De Mindfulness basistraining mag je ook bij een ander trainingsinstituut hebben gevolgd.

  • start: donderdag 6 oktober 2022 (19:00-21:00)
    Overige data zijn: 13, 27 oktober, 3, 17 en 24 november 2022.

Het bevat verdieping in Mindfulness en Bewuste Waardevolle Actie oefeningen om Psychologische Flexibiliteit te bereiken.

ACT Amsterdam Amstelveen AikiContactDe ACT is een waardevolle aanvulling op de mindfulness training. Daar waar mindfulness zich vooral richt op ‘acceptatie’ en ‘zijn’, richt ACT zich ook op het ontwikkelen van een innerlijk kompas in je leven.

Daarnaast biedt de ACT veel oefeningen die zich specifiek richten op de omgang met je verstand. ACT helpt nog meer balans te brengen tussen je verstand en je hart.

De ACT is een training die evenals de mindfulness gebaseerd is op een wetenschappelijk onderzochte behandelmethode voor psychische klachten.

Meer over ACT...

 

Kijk eens naar de volgende stellingen:

  • Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan. Dat is onder meer psychologische flexibiliteit!
  • Dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je angsten niet meer aan hoeft te gaan.
  • Dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet.
  • Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?

Trainer Carolina van Haperen geeft deze training sinds 2012 met veel plezier en zorgzaamheid. ACT is een levensstijl die ze graag voor zichzelf toepast.
Haar bedrijf AikiContact bestaat sinds 2009 en faciliteert ook Mindfulness, psychosociale therapie, intervisie, supervisie, nascholing en Aikido.

Locatie

Online