Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindfulness Vervolgtraining met ACT – Online

28 mei @ 19:30 - 21:30

€270
Mindfulness ACT Amsterdam Amstelveen AIkiContact

Mindfulness Vervolgtraining ‘Time to ACT!’

Deze 6-weekse vervolgtraining is toegankelijk voor mensen die een 8-weekse basistraining mindfulness MBSR e/o MBCT hebben gevolgd. De Mindfulness basistraining mag je ook bij een ander trainingsinstituut hebben gevolgd.

Het bevat verdieping in Mindfulness en Bewuste Waardevolle Actie oefeningen.

ACT Amsterdam Amstelveen AikiContactDe ACT is een waardevolle aanvulling op de mindfulness training. Daar waar mindfulness zich vooral richt op ‘acceptatie’ en ‘zijn’, richt ACT zich ook op het ontwikkelen van een innerlijk kompas in je leven.

Hoe maak je keuzes in je leven?
Waar wil je heen met je leven?

Daarnaast biedt de ACT veel oefeningen die zich specifiek richten op de omgang met je verstand. ACT helpt nog meer balans te brengen tussen je verstand en je hart.

De ACT is een training die evenals de mindfulness gebaseerd is op een wetenschappelijk onderzochte behandelmethode voor psychische klachten.

Meer over ACT...

 

Kijk eens naar de volgende stellingen:

  • Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan.
  • Stel dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je angsten niet meer aan hoeft te gaan.
  • Stel dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet.
  • Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?

Data in Amsterdam-OW:

  • Start donderdag 28 mei 2020, van 19:30 tot 21:30 uur.
    Overige data zijn 4, 11, 18, 25 juni en 2 juli 2020, van 19:30 tot 21:30 uur.


Gedurende de Corona preventie periode geef ik deze training allen Online, via Zoom. Dit is een zeer goed beveiligde tool om via internet trainingen te volgen. Zodra de locatie weer beschikbaar is zullen deze trainingen daar weer gehouden worden.

 

Korting: heb je bij mij eerder de Mindfulness Basistraining gevolgd dan geef ik je graag 10% korting op deze Mindfulness Vervolgtraining.

 

Locatie: Reade, Overtoom 283, 1054HW Amsterdam-OW.
OV trams 1 en 11 stoppen pal voor de deur.
Parkeergarage onder het gebouw (reductietarief).

 

Aanmelding svp uiterlijk 1 week vooraf aan de startdatum doorgeven, i.v.m. voorafgaand inleesmateriaal en oriëntatievragen.

Kosten: € 270, inclusief werkmateriaal en btw. (Werkgeverstarief 360 euro.)

Aanmelden, via website formulier.

NB. Herhaling van de training: 50% korting.

Locatie

Online