Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Slaaptraining introductie

5 maart @ 20:00 - 21:00

Gratis
Slaaptraining Insomnia Slaapmeditatie Slaap Slapen AikiContact

Slaaptraining introductie Slaaptraining Slaapproblemen Insomnia Slaapmeditatie AikiContact

Ben je oververmoeid of snel geprikkeld en gestrest, best mogelijk dat je ook slaapproblemen ervaart.
Als je niet goed kan ontspannen en slapen dan heeft dat effect op je gemoedstoestand, gezondheid en functioneren. Gelukkig kunnen we zelf hier veel aan doen.
In de Slaaptraining zitten mindfulness slaapmeditaties, praktische tips over ‘Slaaphygiëne’, onderbouwd door handige informatie vanuit o.a. Neurowetenschap.
Naast informatie ga je dus zelf ook aan de slag om te ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Met deze online Slaaptraining introductie wil ik je laten ervaren wat het effect is voor je slaap en slaappatroon. En ik wil je alvast vertellen wat de Slaaptraining zal behandelen.

Deze introductie Slaaptraining is gratis en vrijblijvend. Uiteraard kun je ook doorpakken en de Slaaptraining van 5 sessies starten op zondag 19 maart 2023.

Datum: zondag 5 maart 2023

Tijd: van 20:00 tot 21:00
Online via Zoom

AANMELDEN

 


Eigen ervaring met slapen en wat te doen

Uit eigen ervaring met slaapproblemen ben ik op zoek gegaan naar tools, en heb deze Slaaptraining geschreven zoals ik hem zelf zou hebben willen volgen. Ik woon in hartje Amsterdam in een wijk met oudere woningen. De gehorigheid van buren en verkeer is voor mij, en veel andere mensen, een factor die de slaap kan verstoren. Daarnaast kunnen de maatschappelijke en economische factoren voor veel stress zorgen. Hoe pak je je piekeren aan als je in de bed ligt en slapen wilt? Of hoe ga je om met fysiek ongemak of pijn? Deze training helpt je te onderzoeken wat je kan doen aan de interne en externe factoren die bepalend zijn voor jouw slaapkwaliteit.

Het voordeel van de online sessies op een wat later tijdstip van de avond helpt je om de avond rustig af te ronden en de slaap beter te vatten. Tijdens de slaapmeditatie kun je je camera en microfoon uitdoen.

Trainer: Carolina van Haperen, gecertificeerd Mindfulness & ACT trainer, psychosociaal therapeut. Aangesloten bij VMBN-1, LVPW, RBCZ, SCAG.
Sinds 2009 verbonden aan SeeTrue.

Locatie

Online

Organisator

AikiContact
Telefoon:
06-13692808
E-mail:
aikicontact@gmail.com
Bekijk de site van Organisator