Mindfulness opfris/terugkom


MINDFULNESS OPFRISDAG 

Voor iedereen met ervaring in mindfulness, meditatie en yoga!

De terugkom & opfris momenten zijn mooie kansen om wat langer stil te kunnen staan bij het beoefenen van de mindfulness principes. Daarom zeggen we ook dat opfrissing tevens verdieping oplevert.

Onderwerpen: met ‘objecten van aandacht’ werken in de formele oefeningen, en de integratie hiervan in je dagelijkse leven. Hiermee versterk je je vermogen aandacht te houden voor waar je mee bezig wilt zijn, en minder meegesleept te worden door interne en externe ruis.
Een ander onderwerp is mindfulness te verbinden met ontspanningsoefeningen. Ze kunnen namelijk heel goed gecombineerd worden en effectief zijn. Vanuit ontspanning is mindfulness namelijk nog beter op te pakken. Dus we zullen zowel mentaal als fysiek werken.

Er is ruimte voor oefenen, reflectie en Q&A. Ook persoonsgerichte aanpassingen van de standaard mindfulness oefeningen vind ik een essentieel onderdeel van deze dag. Hierbij kun je denken aan het toch nog lastig vinden om adem als ankerpunt te hebben, terwijl je moeite hebt met de adem er te laten zijn zoals deze zich voordoet. Of als je merkt dat regulatie van prikkels niet lukt. Dat piekeren niet afneemt, of emoties te hevig zijn om bij te blijven.

Ook als je bij een andere organisatie de Mindfulness hebt gevolgd ben je van harte welkom op deze Mindfulness opfrisdag in Amsterdam.

Samen zitten stimuleert, motiveert en versterkt je keuze tot bewuste aandacht.

 

Datum: donderdag 5 september 2019
Tijd: 19:30 – 21:30

Locatie: Reade, Overtoom 283, 1054HW Amsterdam-OW

Bijdrage: 25 euro, inclusief werkmateriaal.

 

Datum: maandag 2 september 2019
Tijd: 10:00 – 12:00

Locatie: Shiva Yoga Center, Lindenlaan 75, 1185LC Amstelveen

Bijdrage: 25 euro, inclusief werkmateriaal.

 

Aanmelding via formulier of email naar aikicontact@gmail.com.

Gelieve uiterlijk een week vooraf aan de datum aan te melden, zodat we de logistiek en planning kunnen vaststellen.