Online ACT Mindfulness


ONLINE ACT & MINDFULNESS TRAININGEN

online act mindfulness aikicontactSinds de corona periode (vanaf maart 2020) ben ik meteen online trainingen en sessies gaan geven, zodat deelnemers alsnog ACT & Mindfulness training kunnen volgen. Dit aanbod zal ik blijven houden, waardoor belangstellenden uit het hele land, en zelfs daarbuiten, kunnen meedoen.

Ik werk voornamelijk met Zoom, een gratis te downloaden app. Dit is groepsgewijs en individueel. Het voordeel van online is dat ik variaties in de trainingen kan brengen. Ook heb ik een manier gevonden om deelnemers ‘wakker’ te houden tijdens de sessies. Je kunt dan juist met diverse bewustzijnsoefeningen en opdrachten variëren om het leuk en interessant te houden.

NB. Voor individuele online sessies is via Teams en Skype ook mogelijk.

HYBRIDE

Inmiddels (mei 2022) ben ik ook weer op locatie met ACT & Mindfulness trainingen begonnen. Mochten deelnemers niet naar de locatie kunnen komen door ziekte of onverwachte omstandigheden, dan kunnen ze de sessie alsnog online via Zoom volgen. Hierdoor blijven we het ritme van de wekelijkse lessen en het onderlinge contact houden.
Ook in individuele trajecten kan er gekozen worden voor een combinatie van Live en Online.

 

GEPLANDE TRAININGEN

Via link DATA kun je de online ACT & Mindfulness trainingen vinden. En ook trainingen op locatie in Amsterdam Oudwest staan er vermeld.

 

FEEDBACKSlaapmeditatie online Mindfulness AikiContact Carolina

De afgelopen jaren heb ik regelmatig feedback van deelnemers gevraagd over het volgen van de online ACT & Mindfulness training.
Dit zijn een paar comments:

  • “Ik heb er van genoten en veel geleerd. Ondanks de online setting kwam e.e.a. heel duidelijk binnen en ik vind je een fantastische begeleider/coach. De juiste verhouding van theorie en beleven, ervaren en waardevolle info en opdrachten voor thuis, ik zou iedereen aanraden die net als ik nog niet veel weet van mindfulness jou te benaderen.” (Elise)
  • “Heel prettig, het scheelt reistijd, en je oefent in je eigen omgeving wat het makkelijker maakt om de oefeningen naar het echte leven te vertalen. Voor mij mag het altijd zo.”
  • “Prima! Dat ik de training vanuit mijn eigen kamer kon volgen, maakte het op een manier juist persoonlijker. De mindfulness oefeningen voelden na een sessie natuurlijker om ook in mijn eigen ruimte te doen, omdat ik dat tijdens de sessie ook al deed.”
  • “Wederom bedankt Carolina voor de training, jouw positieve input en sprekende voorbeelden en de tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht voor de cursisten.”
  • “Wat fijn dat ik zowel in Amsterdam OW als online kon deelnemen. Ik was een keer ziek en via online kon ik het toch volgen, zodat ik in mijn wekelijkse trainingsritme kon blijven. Top!”